Bambanani wijn

Bedrijf: Stichting Vrienden van Bambanani

Rond de feestdagen verwennen we onze kinderen en familie met vele kado’s en lekkers. Schoentjes worden volgepropt bij opa en oma, op school en zelfs de supermarkt. De Sint zal weinig huisjes stilletjes voorbij rijden. Maar voor de kinderen in Zuid-Afrika is dat natuurlijk wel anders. Ze hebben weinig of kapot oud speelgoed. Dankzij friends_of_bambanani staat er op 7 van de 84 scholen al een veilig en duurzaam houten speeltoestel. Gaaf om te zien hoeveel plezier die kids hieraan beleven! Dat gunnen wij ze natuurlijk allemaal…

Daarom heeft de stichting een fantastisch initiatief rond de feestdagen waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan 10 speeltoestellen voor ‘onze’ Bambanani kids. Een rode Merlot uit 2017 en witte Sauvignon uit 2018 van @middelvlei_wine. Drinken voor het goede doel, wie wil dat nou niet?

Daar werkt Juffrouw Harry graag aan mee. Niks is zo bevredigend als betekenisvol ondernemen. Daarom maakte ik dit keer vrijwillig de tafelflyers om de wijnen aan te prijzen in de horeca.

Activiteiten:
– Design
– Teksten
– Drukwerk & handling